2 kép a tepsis krumpliról |
Hozzávalók: (a tepsi mérete: 25x38 cm)
- 2 kg krumpli
- 4-6 fej vöröshagyma
karikákra vágott hagyma - 3-4 szál Füstli virsli
- fél szál puha füstölt kolbász
- bacon szalonna csíkok
- olívaolaj/étolaj
- só
karikákra vágott krumpli |
1. A megmosott krumplit karikákra vágom.
2. A vöröhagymát karikákra vágom
3. A kolbászt és a szalonnát felszeletelem.
szalonna,virsli,kolbász felvágva |
olaj hozzáadása a krumplihoz |
5. Rápakolom a hagymakarikákat, a szalonnát, a kolbászt és a virslit.
6. Nem rakok alá vizet. (Elég folyadékot enged a krupli a sótól.)
7. Letakarom alufóliával.
összetevők a krumpliágyon |
9. Savanyúsággal tálalom.
alufóliával letakart tepsi |
megsült tepsis krumpli |