2016. augusztus 17., szerda

A Japánok se lesznek hülyébbek...

A cikk felnőtt tartalommal bíró kifejezéseket, videót tartalmaz! Csak akkor olvasd tovább, ha elmúltál 18 éves!





Valami nagyon nincs rendben az emberi fajjal. Magas szintű elmetorzulás, genetikai mutálódás abnormális eseteivel találkozhatunk nap mint nap. Ennek jeleit láthatjuk Japánban, a pénisz fesztiválon is.

>>> A videót itt megnézheted, ha elmúltál 18 éves! <<<

Nem is olyan régen a vursliban szemközt találkoztam a kakasos nyalókák feletti kiemelkedő sorban, hatalmasra faragott pénisz és vagina nyalókákkal. A meglepetéstől majdnem félrenyeltem, de nem a nyalókát, hanem a nyálamat. Mi van akkor ha a lányom rámutat arra a férfi cuccra, és azt kéri nyalóka gyanánt? Vagy ha más anyukák fiú gyermekei a vaginanyalókát szeretnék? Milyen látványt nyújtanának ezekkel a nyalókákkal kezükben-szájukban a kisgyermekek, miközben édesdeden sétálgatnak a körhinta felé?

Hát ettől hányingerem van, és a Japán baromkodástól is ugyan úgy. Undorító, hogy nyilvánosan mutogatják ki milyen ügyesen kezeli a szerszámot. Az apuka meg eközben mosolyog nyakában a gyermekével aki a cerka nyalókát szopogatja. Hát mi van veletek emberek? Direkt kiteszitek gyermekeiteket a pedofil állatoknak? Ezek után ne csodálkozzunk, hogy a következő generáció elmetorzulása a szülők agylágyulása miatt követezik be. Jó hogy nem aktus fesztivált rendeznek, és boldog-boldogtalan hentereg egymás hegyén-hátán. Szodoma és Gomorra? Azt hiszem nagy bajok vannak itt kérem szépen, amin semmi sem segíthet, max. egy új emberi faj.