2016. augusztus 17., szerda

Minden nő erre vágyik?

 A cikk felnőtt tartalommal bíró utalásokat tartalmaz! Csak akkor olvasd tovább, ha elmúltál 18 éves!





Olvastam egy cikket, ami minden nőre vonatkozó témát vet fel, és minden nőre vonatkozó pontokba foglalja, hogy minden nő mire vágyik az ágyban.

Miért gondolom azt, hogy ezeket a dolgokat leginkább minden férfi szeretné? Kíváncsi lennék, ki tartott közvélemény kutatást minden nőnél, hogy ezt a tényt csak úgy könyökből megállapította.

>>> Itt elolvashatod cikket. <<<

Az első pont, az erőviszonyok megváltoztatása.
Kérdés melyik oldalé....hát naná, hogy a "gyengébb" nem legyen a még gyengébb helyzetben. Ez nem éppen férfi kívánság? Persze vannak nők, akik azt szeretik, ha szexuális játékokban agyon alázzák... de tényleg ez lenne minden nő vágya? Főleg azoké, akik  naponta megaláztatásokban kínlódnak, és minden vágyuk az, hogy szeretett párjuk az ágyban is lealázza őket a szőnyeg alá.

Második pont, a szexuális segédeszközök használata.
Minden nő vágya lenne? Inkább a férfiaké... de ha be kell vetni a segédeszközöket- tisztelt uraim - akkor ott nagy baj van, és ha suttyomban a nő erre vágyik, az nagyon gáz.

A harmadik pont, a pornó.
Juhéj! A nők mindent elsöprő vágya az, hogy a férj egy műbarbi láttán extázisba hevüljön, és az a szilikonokra gerjedve essen neki a nem szilikon feleségnek, és közben rákacsintgatva a pornós bébi elérhetetlen idomaira, jobb híján az asszony testén hancúrozzon. Miből sejtem azt, hogy ez is inkább a férfiak vágya?

Mindent egybe véve, ha valaki azt gondolja, hogy a fent említett pontokba sorolt férfiálom minden nő vágya, akkor lehet eltévedt az illető egy pornófilm forgatáson!

Minden nő álma egy olyan férfi, aki csakis őrá vágyik, és nem a másik nője mindig zöldebbre... ez ennyire egyszerű!