2017. május 2., kedd

Kapszulák, ampullák, szérumok a bőr fiatalítására, megújítására

2 kép a szérumokról, ampullákról
A szokásos hidratáló krémek mellé kiegészítésként használhatjuk ezeket a bőrfeszesítő, frissítő termékeket. Az öregedési folyamatot nem tudjuk megállítani, de a bőrünket üdévé tudjuk varázsolni ezekkel a szérumokkal. Az arcon lévő ráncok az életről mesélnek, amit nem szabad eltakarni, vagy eltüntetni, viszont a bőr állapotát karban kell tartani. Az egészséges bőr a kor előrahaladtával is vonzóvá teszi a nőket. Mindegyik termékkel meg vagyok elégedve, a két szérum csodálatos. A szérumok, ampullák és kapszulák után mindenképpen használj hidratáló krémet.



Rival de Loop kapszula Anti Age - 7 db

Hatékony ápolás a fáradt arcbőrnek, mandula-,és jojobaolaj tartalma révén a bőr visszanyeri hidratáltságát és nem szárad ki. Másodpercek alatt észrevehetően üdébbé és sugárzóbbá varázsolja arcbőrét. A-, E- és F- vitamin tartalma elősegíti a regenerálódást. Rendszeres használat esetén E-vitamin tartalma megóvja bőrét a szabadgyököktől és így védi azt a fény által előidézett boröregedéstol. (Rossmann)

Rival de Loop micellás intenzív szérum - 30 ml

Ez az intenzív szérum a bőrsejtek természetes működését stimuláló hatékony sejtmegújító komplexet tartalmaz. Összetételének köszönhetően a bőrt mélyen ápolja. A sejtmegújító komplex vörösmoszattal védi és stimulálja a bőrsejtek természetes működését. Hat a kollagén és az elasztin leépülése ellen. Ezen felül javítja a bőr ellenálló képességét és feszességét. A fehér hibiszkusz- és majomkenyérfa gyümölcsének kivonatát tartalmazó speciális komplex hat a bőröregedés ellen, ezáltal hat a ráncok ellen. A moringa fa magjából származó értékes olaj vitaminokkal és telítetlen zsírsavakkal ápolja bőrét. Babasszuolaj, sheavaj és E vitamin kombinációjával gondoskodik az ápolt és lágy bőrérzetről. Az egyenletes, fiatalosan sugárzó bőrképért. (Rossmann)

Diadermine Lift+ feszesíto arckrém kapszula - 7 db

Diadermine Lift+ arckrém kapszulák: Ultrafeszesíto, ránctalanító arckrém kapszulák azonnali revitalizáló hatással, Pro-Kollagén és Vitamin Komplex-szel. A pro-kollagén tartalmú továbbfejlesztett formula a bor mély rétegeiben zajló kollagén termelést stimulálja. (Rossmann)

Rival De Loop nappali-éjszakai ampulla koncentrátum 2+2 ml - 4 ml

A Rival de Loop Refreshing Elixier - frissítő elixír - reggeli frissítő hatás a ragyogóan szép bőrért. Koffeint,hyaluron-t bioszaharidokat és pantenolt tartalmazó összetételének köszönhetően a nap folyamán hosszantartóan intenzív hidratálást nyújt* és elősegíti a bőr regenerálódását. * 20 tesztalany bevonásával végzett egy használat utáni bőrnedvességre vonatkozó in vivo vizsgálat szerint. (Rossmann)

Rival De Loop Triple Lift intenzív szérum - 40 ml

Ez az intenzív szérum innovatív Skin Matrix Plusz komplex-szel és szezámproteinből származó feszesítő hatóanyaggal érzékelhetően simítja a bőrt. A modern krémes gél textúra kellemes bőrérzetet eredményezve gyorsan a bőrbe szívódik. Érzékelhetően feszesíti és simítja a bőrt és finom bársonyos tónust kölcsönöz. (Rossmann)