2018. április 20., péntek

Titkos szerelem a pokolból


Megtörtént eset. Katy és Jason titkos szerelmi kapcsolatban állnak. A lány fiatal kora ellenére boldog a 13 évvel idősebb barátjába. Jason tenyerén hordozza szerelmét, mindent megad neki, hogy a lány hercegnőnek érezhesse magát mellette.
Katy szülei mit sem tudnak erről a románcról. 16 éves lányuk az iskola mellett rendszeresen jár dolgozni. Nővérei már kirepültek a családi fészekből, így ő maradt egyedül, mint a család szemefénye. Nevelőapja sajátjaként szereti. Óvja, félti, mindent megtesz, hogy boldog legyen.



Katy barátnője nem nézi jó szemmel ezt a kapcsolatot. Katyt egyre jobban elnyomja Jason. Uralkodik felette. Amikor a lány nem azt teszi amit ő akar, agresszívvá válik. Katy véget vet a 4 hóapig tartó románcnak, amit a férfi nehezen visel.

Az eltitkolt kapcsolat nyilvánvalóvá válik, amikor a Jason-től kapott telefon megszólal Katy zsebében. Az anya elkéri a lánytól, és beleszól. Megdermedt arckifejezéssel néz maga elé.
Jason szól bele, aki a 10 méterre lévő fészerből telefonál. A fagyos csendben senki sem mozdul. A nevelőapa előkapja puskáját és elindul, de az anya visszatartja. Kihívja a rendőrséget.  A rendőrök senkit nem találnak sem a fészerben, sem a ház körül.
Másnap reggel a lány kilép az ajtón és megcsörren a telefonja. Jason hívja, aki közli vele, hogy hideg volt az este a fészerben. A lány felkiált, a szülők kirohannak. Jason sehol, de a nyomok nyilvánvalók.

Másnap az anya kap a telefonjára egy képüzenetet, amit számítógépen néz meg lánya segítségével. A látvány ledöbbenti. Lánya meztelen teste tárul a szeme elé. Innentől kezdve már biztosan tudja, hogy Katy veszélyben van.

Miután a család felveszi a kapcsolatot az illetékes nyomozóval, Jason-ről nem lehet hallani. Egy hét elteltével a szülők egyedül hagyják Katyt a házban, mert éjszaka kell dolgozniuk. Katy zajt hall. Az ijedtségtől lemerevedik. Döngetik az ajtót. A lány felhívja a szüleit, akik azonnal elindulnak. Katy szól a rendőrségnek. Miközben telefonál, az ajtót betörik. A lány feloson az emeletre, és elbújik a szekrénybe. Az álarcos férfi puskával a kezében felmegy a lépcsőn. Belép a szobába. Lassan közeledik a lány felé. Katy kezében remeg a telefon, és kinyílik a szekrényajtó. Az orra előtt egy puskacső. A férfi leveszi az álarcot.

Hazaérkeznek a szülők, utánuk a rendőrség is megérkezik. A nevelőapa berohan a házba, ahol fegyvert fog rá egy éppen beosonó rendőr. A férfit kitessékelik a házból. A szülők a ház udvaráról figyelik az eseményeket.

A rendőrök nem tudnak bemenni a szobába, az ajtó túloldaláról beszélnek a férfihoz.
A lány riadt tekintettel néz egykori barátjára, akinek nem tetszik, hogy szerelme kihívta a rendőrséget. A lány megpróbál vele beszélni, hátha jobb belátásra bírja. Jason egyre zavartabban viselkedik. Hol a lányra tartja a fegyvert, hol meg kedvesen szól hozzá.

A kint ácsorgó szülőknél megszólal a telefon. Katy hívja édesanyját. A lány elmondja, hogy jól van, nincs semmi baj, de hallani fognak egy lövést. A síró anya összezuhan. A nevelőapa ordít a fájdalomtól.

Katy befejezi a telefonbeszélgetést és ránéz Jason-re. A férfi merev tekintettel tartja a puskát Katy teste felé.
A szülők rettegve várják a fejleményeket. Eldördül az első lövés. Aztán még egy, és még egy. Az anya, az első lövést követően a ház felé rohan.

Katy a földön hever. Két golyó találta el a testét. Mellette Jason, aki miután lelőtte szerelmét, végzett magával is.


Ez a szomorú történet végződhetett volna másképp. Sokan hibáztak ebben a tragédiában, de a rendőrök vétkeztek a legnagyobbat. Három órán keresztül nézték, hogy mi fog történni. Valamit tenniük kellett volna.
Egy elmebeteg pszichopata áldozata lett egy fiatal, ártatlan lány.