2017. március 24., péntek

Bevált lábápolási termékek

teafaolajos Balea, bőrpuhító Sholl lábápoló
A Sholl termékek jók, de drágák. Széles palettájukról minden irányban lehet válogatni, de a szűkös pénztárcának nem barátja. A lábápolási termékeivel meg vagyok elégedve.


A bőrpuhító krém tényleg működik, de nem éjszakára használom, hanem reggel bekenem, és bár csúszkálok a papucsomban egy darabig, de szépen ápolja a lábamat. Mellé egy teafaolajos Balea terméket használok. A két termék együttes használata kellőképp ápolja a lábam.

Balea Teafaolajos Lábkrém - 100 ml 

"Frissítő ápolás az igénybevett lábaknak. A Balea teafaolajos lábkrém értékes vitaminokat és növényi olajokat tartalmaz, melyek javítják a vérkeringést. A teafaolaj antiszeptikus hatású, és megakadályozza a lábgomba kialakulását, a vörösszőlőlevél-kivonat pedig csökkenti a láb duzzanatait." (Drogerie Markt)

Scholl bőrkeményedés elleni puhító krém - 60 ml

"Bőrkeményedés elleni puhító krém. Láthatóan puhább bőr 7 nap alatt.. A Scholl szakértői tudják, hogy a bőrkeményedés kezelésének leghatékonyabb módja annak rendszeres puhítása és eltávolítása, ezért létrehoztak egy kifejezetten a bőrkeményedés kezelését célzó termékcsaládot. Alkalmazza közvetlenül a bőrkeményedéssel érintett területen, és masszírozza be!A Scholl termékeket kifejezetten a lábfej speciális bőrének igényeihez igazodva hoztuk létre. Szalicil- és tejsavval a makacs bőrkeményedések fellazításához. Kifejezetten az olyan nagyobb, problémás területek kezeléséhez mint a sarok vagy a talppárna. A lágy, rugalmas és puha bőrért." ( Rossmann)