2017. április 7., péntek

Kakaóvajas tusfürdő és testápoló

kakóvajas tusfürdő és testápoló
A kakaóvajas krémek mellé beszereztem ezt a két terméket. A tüsfürdőkkel nincs szerencsém, nagyon kevés terméket bír a bőröm.
A testápolókkal szintén ez a helyzet. Nem szeretem, amikor a bőröm ragad a krémtől. Vagy tocsogok a krémben, és ettől falra mászok, vagy semmit sem ér, és rákenhetem az egész flakont a bőrömre, mégis száraz marad.

A kakaóvajas tusfürdőnek mennyei az illata. Nem irritálja a bőröm, és puha tapintása lesz. A testápolóval is meg vagyok elégedve. Ez is ragadós amikor felkenem, de utána ez az érzés megszűnik. Úgy látszik a kakaóvajas termékek mind ilyenek. Tartós az illata, nem tocsogok a krémben, és nem kell sokat magamra kennem, hogy jó legyen a végeredmény. Mindkettő megfizethető árkategória.

Ziaja kakaóvajas tusfürdő - 500 ml

"Bőr regeneráló hatású. Gyengéden lágyítja és láthatóan puhává teszi a bőrt, intenzíven hidratál. A kakaó mennyei illata egész napon át elkíséri." (Rossmann)

BABA testápoló Kakaóvaj kényeztető hidratálás 

" A kakaóvaj ősi bőrápoló szer, amellyel régóta ápolják és kényeztetik a bőrt, hogy bársonyosan puha, ragyogó és illatos legyen. A Baba kakaóvajas testápoló kényeztetően hidratál és olyan kellemessé teszi a bőrápolás perceit, mint amilyen édessé a nők teszik családjuk mindennapjait." (Rossmann)