2017. április 7., péntek

A legjobb arc és szemránckrém

Nivea arckrém és szemránckrém
Egyszerűen imádom. A Nivea márka kitűnő, azokat a termékeket amiket kipróbáltam nem okoztak csalódást. A krémnek van éjszakai verziója is, az számomra túl zsíros, de amikor a bőröm nincs jó állapotban, azt is bevetem, és rendbe hozza pillanatok alatt.

Nivea arckrém


A nappali krém egy csoda. Puha, bársonyos és feszes a bőröm tőle. 2-3 éve ezt használom a szemránckrémmel együtt. Volt aki azt kérdezte, hogy járok-e botox kezelésre, mert annyira sima az arcom.
Csak ajánlani tudom, mert ennél jobb nem létezik. Ha az arcomon száz krém nem landolt már életem folyamán, akkor egy sem. Próbáljátok ki, mert hosszú távon látványos az eredmény. Nem a legolcsóbb termék, de sokáig elég. Megéri az árát. Többféle Q10 termék közül lehet választani.


Nivea Q10 Plus Energetizáló nappali arckrém - 50 ml
"Kezd a napot a goji gyümölcs kivonatot tartalmazó, vitaminokban gazdag Q10Plus Energetizáló Nappali Arckrémmel.Q10 koenzim és kreatin láthatóan csökkenti a ráncokat, SPF 15 védi a bőrt a nap káros sugaraitól. Friss, fiatal, sugárzó bőr telis tele energiával!" (Rossmann)

Nivea Q10 Plus ránctalanító szemránckrém - 15 ml 
"Segít csökkenteni a szem alatti sötét karikákat és elősegítheti a ráncok kialakulása elleni védekezést a szemkörnyéki területen. Bőrgyógyászok, szemorvosok által tesztelt. Kontaktlencse viselők számára is alkalmas. Illatmentes." (Rossmann)

Az arckrémnél a gyümölcstartalom nem okoz problémát.

Amióta megvettem a kakaóvajas krémet, a Niveával együtt kenem az arcomra. Először a Niveát, utána a másikat. A kókuszolajosat meg felváltva fogom a kakaóvajassal használni.