2016. augusztus 17., szerda

Segítség, normális vagyok!

A cikk felnőtt tartalommal bíró kifejezéseket, utalásokat tartalmaz! Csak akkor olvasd tovább, ha elmúltál 18 éves!





Kezdődhetne így is a közeljövőben megrendezésre kerülő Homo-zombik támadnak című homoakciósci-fi, amelyben a homo horda megtámadja az egyre fogyatkozó hetero lakosságot, akik megpróbálják heteroszüzességüket megtartani a pedofilok, az animalpornisták a nekrofilok, és egyéb identitásvegyülettel rendelkező borgszármazékokkal szemben.

Mert hogy, mostanság megjelent gyermekek számára már magyarul is egy tündérmese felekirályságról, varázslatról, homoszexuális szerelemről, egyneműek házasságáról, egy egyetemi professzor tollából. >>>Olvasd el itt!<<< (Azért a magyarra fordítóval szívesen elbeszélgetnék közelebbről is.)

Hogyan is jutottunk el ideáig? Hát így!

"Körülbelül 120 óvodás gyermeket kényszerítettek a melegvonuláson való részvételre a svédországi Göteborg-ban."  Azóta törölték a cikket!

"Egy holland bíróság döntése szerint a pedofilok által májusban alapított
pártot nem lehet betiltani, mivel ugyanolyan joga van a létezéshez, mint bármely
más pártnak, ezenkívül pedig a demokratikus szabadságjogok rájuk is vonatkoznak." >>>Olvasd el itt!>>>

"Állatokkal szexelők tüntettek jogaikért Berlinben" >>>Olvasd el itt!<<<

"Villogtak a farkak és az izmok a fesztiválokon" >>>Olvasd el itt!<<<

"A törvény is igazodott ahhoz a tényhez, hogy egyre többen vesztik el általános iskolás korukban a szüzességüket. A július elsején hatályba lépett új büntető törvénykönyv megkegyelmezett azoknak a 14–18 éveseknek, akik lefekszenek 12 évesnél idősebb, de még a 14. szülinapjuk előtt álló barátnőjükkel vagy barátjukkal: most már nem ítélhetik őket börtönbüntetésre megrontásért." <<<Olvasd el itt!>>>

 "Egy egyetemi kutató beépült a dark web legsötétebb underground pedofil közösségébe, hogy a szokásaikat és a viselkedésüket tanulmányozza. A szakmai munkából néhány hónap után pokoljárás lett: Pam ekkorra már azt akarta, hogy az összes gyerekmolesztáló rohadék a rács mögött rohadjon élete végéig. De a pedofilok kényesen őrzik az anonimitásukat, és mivel a kommunikációjuk gyakorlatilag lehallgathatatlan, nehéz rajtuk ütni. Addig is nyugodtan beszélgethetnek róla, hogy a gyerekek szexuális fejlődésének jót tesz, ha megerőszakolja őket egy felnőtt." >>>Olvasd el itt!<<<

Ezek után úgy gondolom, hogy ennél már nincs lejjebb, legalább is földi viszonylatban. Van mitől félnie az emberiségnek. Nem atomtól, nem üstököstől, nem Istentől, hanem saját magától!

Megelőzve az összereccsenéseket közlöm, hogy nem vagyok meleggyűlölő. Mindenki azt csinál amit akar a négy fal között, de ne teregesse utcára lila Ádám és Évakösztümben se gyerek se felnőtt elé direkt provokációként himbálódzó nemiszervét, hogy így szorongassa ki a népből a kötelező elfogadást.
Jogokat emlegetvén, a hetero közösségnek is joga van a nem tetszés nyilvánításhoz, és az el nem fogadáshoz, ahogy a meleg társadalom sem fogadja el a heteroszexuális kapcsolatokat. Lehet kulturáltan is melegnek lenni. A többi fent emlegetett aberrált elmebetegségről meg nem írok, mert nem éppen keresztényi szóhasználataim közepette kicsapódhat a laptop biztosítékom.