2016. augusztus 17., szerda

Orvos helyett gallyat rágj!

Egyszerűen nem bírom ki, hogy a saját blogomban ne tomboljam ki magam. Már megint elárasztotta a face közfalát a sötétség serege.

A téma leegyszerűsítve, hogy ne járjunk orvoshoz, a gyerekeinket se vigyük, hanem otthon humbukoljuk meg az egész famíliát, mert az orvosok ölnek. ..és már megint felsorakozott a droid csorda...a szapulósok meg a védekezők hadban állva rohannak egymás soraira. Kitört a webháború.

A fűvel, fával, bokorral gyógyítók minden "o"betűvel kezdődő szóra rácsapnak, és piaci kofa stílusban anyáznak, apáznak, gyepáz(l)nak. Semmi értelmes és logikus okfejtést nem tudnak produkálni, hogy miért jobb a gallyrágcsálás, mint a gyógyszerevés, meg az orvoslátogatás...csak a maguk balga egyszerűségében megkövült agyhúgykővel kirakott mondathalmazaikat próbálják ráborítani a másik fejére. Aki meg ellenáll, az rögtön melegebb éghajlaton találja magát. Én is odabiggyesztettem a hozzászólások tömegébe ezt-azt, de már bánom, hiszen az ostobaság ellen nincs gyógyszer, de még fűcsomó sem.

Rövidre sikerült tombolmányom végén csak egyetlen egy kérdést tennék fel a nagyérdeműnek.

Ha ennyi az orvoslás ellenes ember, akkor miért nem lehet beférni a kórházakba?!