2019. július 30., kedd

Imádom ezt a színt és fazont (réell‘e platina szőke)

A kopaszság utáni tüske időszakot szőkére váltottam, saját hajszínemmel nagyon nem tetszett a látvány. Kinéztem ezt a platina szőke árnyalatot.
Sötét hamvas szőke hajam rettenetesen besötétült, 5-ös színmélységűvé vált.


Ez a platina szőke árnyalat szőkítés nélkül is nagyon jól megszívta a hajam. Első alkalommal nem volt tökéletes, ezért rámentem később egy
réelle - platina szőke
hamvasabb színnel. De a második festés után már elérte a kívánt árnyalatot. Nem tette tönkre a hajam, pedig 3 hetente festem, mert a rövidnél csúnya a lenövés.
Minden hajfestés előtt hajnyíróval fazonra nyírom. Oldalt és hátul pár miliméteresre, fejül meg itt-ott igazítok, ahol jobban nő. Egyre jobban formálódik a hajam, és már nem zavar, hogy rövid. Sőt. Imádom. A vágás, a festés, a mosás egyszerű, könnyű művelet. Konkrétan 5 perc alatt befestem a hajam.
Azt hiszem nem fogom megnöveszteni, marad rövid, ezzel a színnel és hosszal/fazonnal jól érzem magam.


réell‘e Intenzív tartós hajfesték 11.0 platinaszőke, 115 ml

A réell'e platinaszőke színű tartós hajfesték hosszantartó csillogást és ragyogó színt kölcsönöz a hajnak. Hajfestést követően a haj élettelivé válik, a látható végeredmény: színnel teli ragyogás! A réell’e hajfénykúra búza-mikroproteint, B5 provitamint és jojobaolajat tartalmaz, melyek simává varázsolják a haj felszínét, könnyű kifésülhetőséget és intenzíven csillogó hajszínt biztosítanak. A
réell'e hajfesték professzionálisan elfedi az ősz hajszálakat.

•Nr. 11.0- Platinaszőke
• intenzív és természetes színt kölcsönöz a hajnak
• keratinnal erősíti a hajat
• 100% ősztakarás
• mélyreható formula