2016. november 6., vasárnap

Orvosok direkt ölnének?

Minek járunk orvoshoz? Azért, hogy eltegyenek láb alól? Ha valaki így gondolja, az ne menjen el orvoshoz, hanem szemeljen ki magának egy agyontanult sarlatánt, aki viszont lehet, hogy elteszi láb alól. Ezek a hazugságok és ostobaságok igazán fel tudnak dühíteni, főleg az általánosítások.
Állítólag több orvos bevallotta, hogy szándékosan diagnosztizált egészséges embereknél rákot, hogy pénzt keressenek.




Nem tudom, hogy ezeknek a cikkeknek mennyire van valóság alapjuk, mert ezt akár én is írhattam volna, viszont én sosem fogok ilyeneket firkálgatni.

Ez a cikk megint az orvosok lejáratásáról szól. Mindenhol vannak szaremberek, de mi marad meg a befolyásolható agyakban? Az, hogy az orvosok teszik ezt, és nem az, hogy mondjuk két orvos a bűnös. Én mint egészségügyi dolgozó a 22 év alatt nem találkoztam olyan orvossal, aki direkt halálos betegséget diagnosztizált volna csak azért, hogy pénzt keressen vele. Persze nevek nincsenek a cikkben, csak általánosítások.

Ráadásul megint előjön az a hazugság a kemoterápiával kapcsolatban, hogy a kemo öl, és rád erőszakolják a kezelést, mikor te nem akarod. Azt gondolom, hogy felnőtt emberek akik nem elmebetegek észreveszik, ha rákötnek a vénájukra egy infúziót.
Ráadásul a rákot nem akkor diagnosztizálják, amikor felfekszünk a betegágyra. Ugyan, hogy lehet ezt akaratunkon kívül megtenni? Az eszméletlen betegnek meg ott van családja, akik szintén döntésképesek. Ha meg nincs család, és eszméletlenek vagyunk, akkor az orvos döntésén múlik, ő meg nem fog megölni, hacsak nem egy horrorfilm szereplő vagyunk.

Sajnos sok betegséget későn diagnosztizálnak, és azon már a kemo sem segíthet, ezért halnak meg a betegek. Nem a kemo öl, hanem a rák!