2016. november 6., vasárnap

Ostoba vallás!

Egy fiatal lány azért van életveszélyben, mert "drága" szülei vallási okokra hivatkozva megtagadták tőle az orvosi kezelést. Miféle szülők az ilyenek? Milyen vallás az, ahol egy szülő a saját gyerekét a másvilágra juttatja? Nem írták oda melyik vallás az, de van egy sejtésem.

A 20 éves fiatal lány arra az elhatározásra jutott, hogy szüleit börtönbe szeretné látni.

Lélegeztető gépen van, és már csak a tüdőátültetés segíthet rajta, ha addig túléli valahogy.

Annyiszor olvasom az efféle cikkekben a "szülő" szót, de kérdem én... szülő az ilyen? Amelyik szülőben nincs meg a gyereke iránti ösztönös védelem, az nem szülő, az csak droid.
Sajnos elég sok droid mászkálgat szülő néven, akik halálra éheztetik, verik, kínozzák a gyereküket. Nem tudom, hogy ezek a vallási megszállottak éreznek-e egyáltalán megbánást, de én azt gondolom, hogy nem.

Ősidők óta a vallás nyomorítja meg az emberek életét. Isten nevében szeretnek, és ölnek. Manapság is létezik az inkvizíció, csak álruhában járja a világot. Mindent a szeretetre és Istenre fognak, mikor Istennek ehhez semmi köze, de hozzájuk sem. Ezért is utálja a világ a "keresztényeket".

Akik efféle fertelmességekre képesek, azok simán pszichopaták és gyilkosok, csak van hová bújniuk, a vallás háta mögé. A sok ártatlan áldozat issza meg a levét, akiket testi és lelki nyomorba taszítanak. Ami a legszomorúbb, hogy a vallás emberéleteket is követel.