2018. január 18., csütörtök

Metal Mania Paletta kedvező áron

Ezt a palettát nem mostanában rendeltem, hanem hónapokkal ezelőtt. Mindig is szerettem volna egy nagyobb palettát, amiben sokféle szín sorakozik. Jobban szeretem a fényes színeket, ezért választottam a metálosat. Rengeteg palettát néztem át az oldalon, de az árat is fontosnak tartottam. Nagyon szép meleg színeket tartalmaz, a színek összeállítása is fő szempont volt a választásnál. A tartósság és a szép eredmény érdekében ajánlatos szemhéj alapot is használni, de alap nélkül is jól lehet vele sminkelni. Kicsit porzik, de ez nem ront a paletta minőségén. A képeken a már használt paletta látható.











Metál-fémes-vizes-fényes színhatású szemfesték paletta.  <Itt rendelhető!>

MÁRKA: Coastal Scents

A 88 Metal Mania Paletta egymással tökéletes összhangban összeválogatott színekből álló professzionális szemhéjfesték-paletta. Metálos, fényes hatását magas pigmenttartalmának is köszönheti. A metál szó fémes, alumíniumos, vizes hatást jelent, nem pedig nagyszemű csillámokat. Mint a 88-as palettákra általában jellemző ez a paletta is nagyon tartós, gyönyörű fényes, fémes színeivel végtelen színkombinációra ad lehetőséget. A színekre a föld jegyei a jellemzőek.
Rozsda, barna, metálrózsa, alumínium, bíbor, terrakotta, bronz és megannyi különleges mediterrán szín, melyek összesatírozásával bámulatos végeredmény produkálható! Az említett színek mellett az erősebb colorral rendelkező rózsa és a kék is szerepet kapott. Sminkesek gyakran highlightterként is használják a színeket homlokra, vállra, arccsontra, szemöldök alá. Barnás árnyalatait bronzerként is használják.
Ne tévessze meg a mennyiség! A termék 61 grammnyi festéket tartalmaz. A festékek kisméretű kerületének célja az, hogy a szállítás során óvja azokat a sérülésektől. A palettát profi sminkesek használják, akik legtöbbször külső színhelyeken sminkelnek, így a gyártó rájuk is gondolt, amikor a kiszerelését tervezte. Ha ezt a bőséges 61
grammot szétteríti, hogy nagyobbnak tűnjön a festék, akkor jóval nagyobb lenne az esély az esetleges sérülésekre. Így a festékek inkább mélyebbek és domborúak, mint "tányérlaposak".
Minőségi termék, valóban unikumnak számít a makeup világában, ha valaki fémes színeket szeretne.