2019. március 3., vasárnap

Palette vs. Garnier - Melyik győzött?

Nagyjából 4 hónapja vörös a hajam újra. Ennyi ideig tartott a szőkeség. Unalmas és roncsoló volt. Először a Palette hajfestéket kentem a szőkére, a Garniert az utolsó két festéskor használtam.

Minőségben majdnem hasonló a két festék, de a Palette hamarabb kopott. A festést követő hajmosáskor már jócskán vesztett a színéből. Minden hajmosáskor rendesen megfogta a törölközőt.
A Garnier kevésbé kopott. A törölközőmön alig maradt vörös folt.
Egyik sem tette tönkre a hajam, ez jó hír. Színében nekem jobban tetszik a Garnier, sokkal élénkebb, izgalmasabb, mint a másik.
Aki a természetesebb vörös hajszínt kedveli, annak inkább a Palette színét ajánlom.
A Garnier hajfesték vált be nekem, mint minőségben, mint színben.

Palette Intensive Color Créme KI7 intenzív réz

Fedezze fel a Palette Intensive Color Créme hajfesték Intensive Blooms árnyalatkollekcióját a hosszantartó és intenzív, vibráló színeredményért! A formula mélyen behatol a hajba, miközben a haj szerkezetébe zárja az intenzív festék pigmenteket, ezzel biztosítva a hosszantartó színeredményt.


Garnier Color Naturals 7.4 érzéki rézvörös Tápláló tartós hajfesték

Garnier Color Naturals tartós hajfesték olívaolajjal gazdagítva, mely táplálja a hajat festés közben. Haja mélyen táplált, hajszíne gazdagabb, egységesebb és fényesebb. Az olívaolaj, mely már az utóápoló balzsamban is megtalálható, valódi ápolást nyújt haja számára. Haja puha és hajszíne ragyogó... És osz hajszál egy szál se!