2017. március 9., csütörtök

Porcelán fogak nélkül nincs üdvösséged!

Van egy rossz hírem. Ha nincsenek millióid a fogadra, mehetsz a levesbe.

Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy akinek porcelán foga van el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

Hangozhatna ez így is, de szerencsénkre nem így van. Hogy honnan hoztam ezt a marhaságot? Hát a facéről, és keresztényektől. Persze nem konkrétan így volt előadva, de ez a lényege. A jó keresztény ad a külsejére, és ha nincs annyi pénzed, akkor még keresztény sem vagy.
Gratulálok ehhez az újkeresztény evangéliumhoz. Hála a Jó Istennek, hogy Jézusnak ehhez semmi köze, viszont keresztényeknek sem, mert aki efféle elveket/hitet vall, az valahol mélyen a föld alatt van hit és lelkivilág szempontjából.

Egy kedves ismerősömmel beszélgettem, és ő ecsetelte eme keresztények hozzáállását empátia néven. A szegényt elítélik, mert ő tehet róla, hogy kevés van neki. Ha beteg vagy, nem jól hiszel, mert miért nem gyógyulsz meg. Na kérem alássan, akkor a keresztények 99%-a egyáltalán nem hisz, mert szemüveg van rajta. Ha valaki nem tudná, a látásproblémák is betegség néven szerepelnek az orvostudományban.
Porcelán fogak, festett haj, műkörmök, trendi ruhák nélkül nem üdvözülhetsz. Úgy, hogy kösd fel a gatyád, hogy a mennybe juss!

János 3.1616.  Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.