2017. április 26., szerda

Bőrradír és tapasz, hogy tiszta legyen az arcod

arcradírok és mitesszer eltávolító tapasz
Az érzékeny bőrűeknek jól meg kell válogatniuk a bőrradír termékeket, mert irritációt okoz. Naponta nem ajánlatos radírozni, én 1-2 hetente radírozok. Kell a bőrnek a regenerációs idő, nem szerencsés állanóan mikrosérüléseket okozni. Az agyonkezelt bőr is okozhat problémákat.

A felülfertőződést el kell kerülni, de az állandó mikrosérülések csalogatják a bacikat. A bőr ellenálló képességét kell növelni, viszont a túlkezeléssel nem ezt érjük el.

Működik a mitesszer eltávolító tapasz?

Igen, működik. Meg kell nedvesíteni a kívánt területet, rá kell rakni és 15 percet várni. Ne tocsogjon a víztől a bőröd, de ne is legyen majdnem száraz, mert akkor nem működik. Elég jól tisztítja az arcot. Azt gondolom, akinek rengeteg mitesszer van az arcán először kozmetikussal kezeltesse, és utána folytassa otthon a tapasszal, de ne várja meg, amíg újra tele lesz az arca. Én elégedett vagyok a termékkel.

Nivea Aqua Effect bőrfinomító arcradír - 75 ml

E Vitaminnal és Hydra IQ-val gazdagított formulája hámlasztja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Finomítja a bőr felszínét, az egyenletes arcszín elérése érdekében, miközben megőrzi annak természetes nedvesség egyensúlyát. E vitamin tartalmának köszönhetően gyengéd a bőrhöz. (Rossmann)

Rival De Loop bőrradír aktív szénnel - 75 ml

Ez a bőrradír gél kíméletes összetevőkkel tisztítja bőrét. A természetes eredetű hámlasztó szemcsék gyengéden és alaposan távolítják el az elhalt hámsejteket és finomítják a bőrképet. A bőr érezhetően friss és tiszta lesz. Barack kivonatot és növényi glicerint tartalmazó formulával élénkíti a bőrt. Használat: Hetente 1-2 alkalommal kis mennyiségű gélt emulgáljon meleg vízzel a tenyerében, vigye fel megnedvesített arcára és az ujjbegyeivel masszírozza bőrébe. A szemkörnyéket hagyja ki. Végül langyos vízzel öblítse le és egyszer használatos papír törlőkendővel szárítsa meg az arcát. (Rossmann)

Balea Clear-Up Strips - 6 db

Pórustisztító tapasz orr, homlok, és áll környékére. (Dm Drogerie Markt)