2017. április 26., szerda

Arcmaszkok a jó állapotű bőrért - ne hagyd ki

arcmaszkok
Az arcpepecselés egyik formája a maszkolás. Otthon is megvalósíthatod a mini kozmetikádat. Este, amikor már nincs meló és nyugszik a család, nekiállhatsz az arcod rendberakásának. A maszkolást akár az unalmas TV műsorok reklám ideje alatt is elvégezheted.

Sokféle tápláló maszk létezik, nem kell a legdrágábbat megvenni. A drogériák saját termékei is tökéletesen megfelelnek erre a célra. A bőrödnek megfelelő termékkel maszkolj. A Nivea Q10 maszkját bizton tudom ajánlani, mert a Q10 krémje is igen jó. Válogassatok kedvetekre a maszkok között.
Nivea 10 Plus maszk

Nivea Q10 Plus bőrkisimító ránctalanító maszk - 15 ml

A NIVEA Q10 Bőrkisimító Ránctalanító Arcmaszk intenzíven hidratál és elősegítheti a ráncok kialakulása elleni védekezést. A bőrben természetesen megtalálható Q10 koenzimet magas koncentrációban tartalmazó formula belülről stimulálja a bőrt. (Rossmann, Dm Drogerie Markt)

Balea Holt-Tengeri maszk -  2x8 ml
holt-tengeri maszk

Intenzíven tisztító, ugyanakkor nyugtató hatású maszk
Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és megelőzni a bőrproblémák
kialakulását. Az eredmény tiszta és ápolt bőr. A holt-tengeri iszap gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, segít eltávolítani a felesleges faggyút a bőrről. Az Aloe Vera frissítő hidratáltságot eredményez. A kamilla kivonat megnyugtatja a bőrt. A sárgabarackmagból és bambuszból álló természetes bőrradírozó szemcsék gyengéden megtisztítják a bőrt.(Dm Drogerie Markt)

Balea Aqua hidratáló szövet-arcmaszk alga kivonattal vízhiányos bőrre - 1 db
Aqua hidratáló maszk

Élénkítő frissesség és kényeztető ápolás: az Aqua arcmaszk azonnal felfrissíti a fáradt bőrt. A különleges textúra lehetővé teszi a hatóanyagok optimális felszívódását, 10 percen belül.
A Physiogenyl® nyomelemeket, nátriumot, magnéziumot, cinket és mangánt tartalmaz, melyek serkentik a bőrsejtek anyagcseréjét. Az alga kivonat intenzíven hidratálja és felfrissíti a bőrt. A mandula-, és csipkebogyómag olaj gazdag telítetlen zsírsavakban, védik a bőrt a kiszáradástól.(Dm Drogerie Markt)

tejes-mézes arcmaszk
Balea tejes-mézes arcmaszk mandulatejjel és akácmézzel 2x8 ml

Az ápoló Balea tejes-mézes arcmaszk makadámdióolajjal ápolja a bőrt és
védi a kiszáradástól. A mandulatej javítja bőre rugalmasságát. Az akácméz kényezteti a bőrt és megköti a nedvességet. Az E vitamin megvédi bőrét a káros környezeti hatásoktól.

Balea Feuchtigkeits Maske termálvízzel és tengeri alga kivonattal, száraz bőrre - 2x8 ml

A Balea hidratáló arcmaszk termálvízzel és tengeri alga kivonattal
termálvizes arcmaszk
már a felvitelt követően intenzíven hidratálja a száraz bőrt. Csökkenti a feszülés érzetet. A napraforgóolaj lipiddel és a shea vaj védik a bőrt a kiszáradástól és támogatják a természetes védelmi rendszerét. Bőre érezhetően simább és bársonyosabb lesz. A B5 provitamin hidratálja, nyugtatja a bőrt és támogatja annak megújulását. A termálvíz gazdag ásványi anyagokban és frissíti a bőrt. (Dm Drogerie Markt)

Balea Anti-Falten Maske ránctalanító arcmaszk igénybevett bőrre - 2x8 ml

ránctalanító arcmaszk
Ránctalanító maszk érett bőrre hialuronsavval, melynek rendszeres használatától bőre feszesebb és simább lesz, segít elrejteni a bőröregedés jeleit. (Dm Drogerie Markt)