2019. március 15., péntek

"Mindig is ott lakott bennem a gonosztevő..."

"Mindig is ott lakott bennem a gonosztevő, és sosem tudtam tőle megszabadulni. Igyekszem elérni, hogy a személyiségemnek ezen része ne tudjon felszínre törni, mert nem akarok még több embert bántani."
Mit is mondhatnék... A gonosz itt van közöttünk, és arra vár, hogy lecsapjon. Elképesztő, hogy emberek mivé válnak. Egy ártatlan kis újszülöttből egy pszichopata sorozatgyilkossá.




A férfi édesanyja biztosan nem gondolta, amikor megszülte gyermekét, hogy egy gonosz lényt hozott a világra. Micsoda fájdalom lehet ez egy anyának. Viszont a férfi elmondása szerint az anyja molesztálta kiskorában. Vajon igazat mond?

Úgy mesél a gyilkosságokról, mintha csak vásárolna egy szupermarketben, ahol leemel egy árut a polcról, és belerakja a kosárba. Úgy beszél a nők haláláról, mint amikor egy állatot levágnak a vágóhídon. Áldozatai nagy részt prostituáltak voltak, akiket kegyetlenül megcsonkított.

A férfi arcán nem látni mást, csak közönyt, gúnyt, és elégedettséget. Mint aki büszke mesterműveire, mint aki számára a halál csak egy jelentéktelen epizód.

Egy megromlott, beteg, gonosz ember mesél magáról, és a gyilkosságokról. Vajon felmentheti őt a gyermekkori molesztálás, az agyi sérülések, a poszttraumás stressz?  11 nőt gyilkolt meg. Áldozatai között két gyerek is szerepel. 250 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

"Mindig is ott lakott bennem a gonosztevő, és sosem tudtam tőle megszabadulni. Igyekszem elérni, hogy a személyiségemnek ezen része ne tudjon felszínre törni, mert nem akarok még több embert bántani."

Tényleg komolyan gondolja amiket mondott, vagy ez is csak a színjáték része?





"Arthur Shawcross 2008-ban, 63 évesen halt meg a börtönben, mert elzáródott egy artéria a tüdejében. Az merült fel, hogy nem figyeltek oda eléggé a börtön egészségügyi dolgozói rá és közvetetten ez okozhatta a halálát. Két nővért gyanúsítanak, akik egyrészt nem ismerték fel, hogy gond lehet, másrészt figyelmen kívül hagyták Shawcross segítségkérését."