2017. április 26., szerda

Mivel ápolom a hajam, hogy ne legyek tollseprű?

hajápolási termékek
Az erős szálú hajnak vannak előnyei, de hátrányai is jócskán. Nem áll sehogy, formázni is nehéz. A seszínű hajra az ember festéket pakol, főleg ha már őszül is mellette. A szög egyenes hajat kifejezetten utálom, ezért már egy jó ideje dauer figyel a hajamban.

Amikor rövidre volt vágva, akkor nem göndörítettem, hanem egy tonna zselé és hajlakk próbálta megtartani a formáját kisebb-nagyobb sikerrel. Most ez a göndör bubi frizkó nagyon bejön, de mivel a dauer mesterséges, és mellette festem is, igen csak igénybe vannak véve a hajszálaim. Valamivel ápolnom kell őket, különben bányarémként tengetném a hétköznapjaimat.
Gondolom láttatok már tollseprű fejet, hát az az elcseszett és széttört dauerolt haj miatt van. Ezért pakolászok a fejemre mindent ami jó, hogy ne legyek tollseprű. A Gliss Kur nagyon jó termékcsalád, kifejezetten a haj regenerálására szakosodtak.


Reve Hajvégápoló Argánolajjal - 100 ml

Mélyen ápoló szérum, ami az argánolaj összetevőinek köszönhető .Ápolja, védi, hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. Feltölti fénnyel és rugalmassággal már az első használat után.
Használata: Hajmosás után vigyük fel a nedves hajra néhány cseppet, majd készítsük el a frizurát.
em kell kiöblíteni!  (Én a száraz hajamra is használom.) (Fodrászkellékes üzletekben és webáruházakban kapható.)
Professzionális használatra.

Gliss Kur Ultimate Color ápoló spray - 100 ml

Miután felrázta, a két fázis összekeveredik, ezzel megfelelően kifejtve ápoló hatását: A rózsaszín fázis segíti a hajszínvédelmet & segíti megvédeni a hajat az UVA/UVB sugaraktól. Az átlátszó fázis pedig ragyogó fényt ad a hajnak (Rossmann)

Gliss Kur Total Repair Express - hajregeneráló balzsam 200 ml

19 aktív hatóanyagával könnyű kifésülhetőséget és hajtöredezés elleni védelmet biztosít. Folyékony keratin komplex-szel javítja a haj külső és belső sérüléseit. Nem kiöblítendő. (Krém Mánia webáruház, webáruházak)

Ezt a terméket régebben vásárolam a Rossmannban, ma már ott nem kapható, helyette egy továbbfejlesztett változatát tudod megvásárolni:

Gliss Kur Express Repair - hajregeneráló balzsam ultimate repair - 200 ml

Most 3X több Folyékony Keratin Komplex-szel biztosít azonnali kifésülhetoséget és javítja még az extrémen sérült hajat is. (Rossmnn)

Pantene Pro-V azonnali hajregeneráló spray - 150 ml

A Pantene helyreállító kollekciója tápláló mikroösszetevőkkel segít mélyen a hajszálak belsejébe zárni a nedvességet, így egészséges külsejű és ragyogó hajat eredményez (Rossmann)