2017. április 26., szerda

Kakaóvaj hajra, és a jó öreg Pantene Pro-V

2 kép samponokról, balzsamokról
Az amúgy is nehezen kezelhető hajam még szárazabb lett a festéstől és a daurelolástól. Évek óta használom a Panten Pro-V termékeket. A sampon és a balzsam kombinációja tökéletesen tisztítja és ápolja a hajam. A festett hajra való termékeket szoktam vásárolni.

Beszereztem ezek mellé egy kakaóvajas sampont és balzsamot is, hogy még jobb állaga legyen a hajamnak. Az első mosás a Pantennel történik, a második-harmadik a kakaóvajas samponnal, a balzsamot tusolás közben rajta hagyom a hajamon, és a végén öblítem le. Ez a pakolásszerű hajbalzsamozás fésülhetővé, és puhává varázsolja a hajam.
A kakaóvajas sampon és balzsam valami elképesztő lágyságot, puhaságot ad a hajamnak. A balzsam elég híg, abból többet kell kinyomni, de több perces várakozás után tökéletes munkát végez a hajamon. Fésülhetővé válik, nem lesz gubancos.

Ziaja hajsimító sampon kakaóvajjal - 400 ml

Gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt. Hatékonyan hidratál és véd a vízvesztéstől. A sérült, fénytelen hajnak ragyogást biztosít. Javítja a haj állapotát és visszaadja egészséges kinézetét. A hajszálak felszínét simítva mérsékli a haj színének fakulását. Parabén mentes termék. (Rossmann)

Ziaja hajsimító balzsam kakaóvajjal - 200 ml

Hajkondicionáló balzsam sérült, gubancosodásra hajlamos hajra, töredezett hajvégekre. Kisimítja a hajat a hajtőtől a hajvégekig. A hajnak ápolt, egészséges külsőt kölcsönöz, nem nehezíti el, lágyítja és megkönnyíti a fésülést. Használatától a haj puha és fényes lesz. Parabén mentes termék. (Rossmann, ha nincs üzletekben, a Rossmann webáruházból rendeld meg, de érdemes egyszerre kettőt rendelni)


Pantene Pro-V Color Protect & Shine sampon festett hajra - 250 ml

PANTENE PRO-V KORSZERŰ FORMULÁVAL: A hajszín védelmére tervezett Color Protect kollekciónkat festett hajra készítettük. A bennük található kettős hatású komplex segít a festett haj megóvásában valamint egészségtől sugárzó, ragyogó külsejűvé varázsolja azt. A hajformázás okozta károsodásokkal szemben. (Rossmann)

Pantene Pro-V Color Protect & Shine balzsam festett haj számára - 200 ml

ANTENE PRO-V KORSZERŰ FORMULÁVAL: A hajszín védelmére tervezett Color Protect kollekciónkat festett hajra készítettük. A bennük található kettős hatású komplex segít a festett haj megóvásában VALAMINT egészségtől sugárzó, ragyogó külsejűvé varázsolja azt. A hajformázás okozta károsodásokkal szemben. (Rossmann)