2016. szeptember 17., szombat

Nem fogod elhinni, hogy mit fogsz olvasni!

Ismerős ugye? Ezek a semmit sem mondó, mégis felingerlő cikk címek azok, amiktől az ember haja az égnek áll! Egyszerűen nem bírod ki, hogy ne olvasd el.
De, ha mégis, egész éjszaka forgolódsz, hogy nem tudtad meg, mi a fenét akartak veled megetetni. Ez nem más, mint a cikk megetetése.
Mert a cikk vagy kamu, vagy a fele sem igaz, vagy egyáltalán nem arról szól, ami a címben hívogatja a jámboran kószáló olvasó brigádot.

Van az a verzió is, amikor szintén nem bírod ki, rámész a cikkre, és egy figyelem felhívó mondatot követően jön a videó, ami furcsán gyanús külsővel van megáldva, amit sehol sem fogsz megtalálni a Youtube csatornán. Ha nem bírsz a kíváncsiságoddal, akkor kénytelen leszel megosztani, de a videó a sosem volt kategóriába sorolja át magát, miután rámész a play gombra. Jó nagyot anyázol, mert sikeresen átverték a fejed, de tovább lépsz. Egy idő után már ránézésre meg fogod állapítani, melyek ezek a kamu oldalak, akik erre szakosodtak. De valahogy mindig feltűnik egy újabb, és időnként belesétálsz a csapdájukba.

A másik elképesztő ostobaság tömeg az, amikor egy nap alatt konkrétan átváltozol Gina Lollobrigidává. Rögtön lefogysz, megfiatalodsz, és sosem fogsz meghalni. Ma egyél egy citromot, holnap a szódabikarbónát használd fel minden formában a lábujjad körmétől egészen a hajhagymád gyökeréig. És ne feledkezzünk meg a sok rákot meggyógyító kutyulmányról sem, amik ezresével gyógyítanak meg embereket. Hol? A Voyager csillaghajón?

Megannyi butaság, és álhír, amit beetetnek a jónéppel. És mind ezekhez elég egy jól megfogalmazott cím, amire nehéz nemet mondani.