![]() |
| sül a rántott hús |
| mustározott karaj |
Hozzávalók: (a lábas átmérője 26 cm)
- sertés karaj vagy pulykamell
- só
- mustár
- liszt
panírotozz húsok - tojás
- zsemlemorzsa
- olaj
- krumpli
- erőleves kocka
- kristálycukor
- vaj
- tej
| krumplipüré |
Elkészítés:
1. A meghámozott, kockákra vágott krumplit felteszem főni. A vízbe teszek egy kis sót, és egy leveskockát.
| sül a karaj |
![]() |
| krumplipüré állaga |
3. A húsokat előkészítem. Szeletelem, kiklopfolom, besózom. Mustárral mindkét oldalát bőségesen bekenem.
4. Panírozok: liszt, tojás, zsemlemorzsa.
5. Bő olajban kisütöm a húsokat.
6. Savanyúsággal tálalom.

