borsófőzelék pörkölttel |
rotyog a borsőfőzelék |
borsó a lábasban |
Hozzávalók:
- 500 gr zöldborsó
- fűszerek: 1/2 teáskanál őrölt édeskömény-őrölt majoránna-őrölt rozmaring, 1 babérlevél, őrölt feketebors
- 1 db erőleves kocka
- só
- cukor
fűszerek a lábasban |
Rántáshoz:
- liszt
- étolaj
- víz
A pörkölt hozzávalói és elkészítése itt!
fő a borsó a fűszerekkel együtt |
1. A zöldborsót beleteszem a lábasba és felöntöm vízzel.
2. Beleteszem a fűszereket, sót, cukrot a leveskockát és kb. fél órát főzöm, amíg puha lesz a borsó.
3. Elkészítem a rántást. ( A rántás elkészítése itt!)
kész a borsófőzelék |
5. Pörkölttel tálalom.