szendvics |
Többféle hús és fasírt féle kapható, van ami egész jó, de van ami ehetetlen.
Ez a rántotthús utánzat ehető, hamar kész van, és tökéletes kirándulós szendvicsnek. Zöldséget úgy kell választani, hogy ne áztassa szét a szendvicset. Ezért nem raktam bele paradicsomot és uborkát, sőt, sem a lilahagymát, sem a paprikát nem sóztam meg (ne eresszen levet).
sülnek a húsok |
Hozzávalók:
- zsemle, kenyér, kifli
Gallicoop Panírozott Valódi Pulykamell szelet - fagyasztott termék (Gallicoop Panírozott Valódi Pulykamell szelet, vagy Bábolna panírozott csirke mellhús)
- olaj
- zöldségek: paprika, lilahagyma
Elkészítés:
1. A fagyasztott húst bő és forró olajban kisütöm. A termékre 3 perc sütési idő van írva, de én annál több ideig sütöm, hogy aranybarna színe legyen. Nem szeretem a vizenyős húst, ami nincs rendesen átsütve, hiába készre van sütve.
2. Papírtörlős tányérra kiszedem a kész húsokat.
kisült húsok |
4. A paprikát és a lilahagyamát felvágom.
5. A zsemlét a kihűlt, félbevágott hússal és a zöldségekkel megpakolom, alufóliába csomagolom.